Olijfhouten zeephouder (1st)
search
  • Olijfhouten zeephouder (1st)
  • Olijfhouten zeephouder (1st)

Olijfhouten zeephouder (1st)

€ 13,50
Inclusief belasting

Deze prachtige zeephouder van olijfhout houden je zeep vast met behulp van een magneetje en een metalen schijfje met tandjes wat je in de zeep drukt.

Aantal

local_shipping Voor gratis verzending nog: € 30,00

Superhandig, want op deze manier droogt je zeep dus heel snel en zal nooit in een plasje water wegsmelten. Zo gaat hij natuurlijk ook veel langer mee.

Olijfhouten zeephouder productkenmerken

Deze zeephouders zijn gemaakt van olijfhout afkomstig van oude bomen die geen vruchten meer dragen en dus niet langer nodig zijn voor olijfproductie. Iedere zeephouder heeft een uniek karakter door de tekening van de nerven. Olijfhout is een superharde houtsoort, nog veel harder dan Europees eikenhout, en kan dus tegen een stootje! Om het hout mooi te houden in een vochtige ruimte kun je de zeephouder af en toe insmeren met een beetje houtolie of gewoon olijfolie.

Je kunt deze houder aan de muur bevestigen met de bijbehorende plakstrip. Dus je hoeft niet met de boormachine aan de gang. Maak eerst het oppervlak even vetvrij en droog.

Diepte ca. 11 cm; hoogte ca. 7 cm; breedte ca. 3 cm (formaat kan wat variëren). Inclusief één metalen schijfje. Als je het schijfje kwijtraakt kun je het altijd vervangen door een flessendopje.

Samen met een stuk Kusala zeep is dit een duurzaam, natuurlijk, en hygiënisch alternatief voor vloeibare zeep in plastic flessen. Voor iedereen die graag zoveel mogelijk plasticvrij en zerowaste leeft! Ook een nette en functionele oplossing voor publieke ruimtes.

Commentaar (0)