Conditioner Bars

Actieve filters

Whoohoooo! Wat een zachtheid, wat een glans, na het gebruik van onze speciale conditioner bars. 

Als je deze eenmaal hebt uitgeprobeerd, ben je voor de rest van je leven fan!

Onze conditioner bars laten je net zo genieten als de conventionele conditioners: 

 • Goed doorkambare haren
 • Prachtige glans
 • Zijdezacht haar

Dus als je nog steeds niet naar tevredenheid bent overgestapt van een vloeibare conditioner naar een plasticvrije conditioner bar dan is dit je moment ;-)

Conditioner bars: ambachtelijk gemaakte verse bars

Jouw conditioner bar wordt met de hand gemaakt in onze zeepkeuken in Rotterdam. 

Echt ambachtelijk:

 • kleine kwaliteitsbatches
 • met de hand voor jou gemaakt
 • ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De bars zijn lief voor je haar en hoofdhuid, laten je haren glanzen en geven een rijkelijke verzorging. Je haarschubben sluiten zich en je haren stralen als nooit tevoren. 

Hoe maken we jouw conditioner bar?

Waar we de shampoo bars persen in een mal, gaat dat bij de conditioner bars echt heel anders: de verzorgende en verzachtende rijke ingrediënten worden met de hand gemengd en verwarmd. Als de vloeistof nog warm is, gieten we deze met de hand in ronde mallen en laten we de bars enkele dagen drogen. Hierdoor harden ze uit en gaan ze lekker lang mee, zo'n 60 tot 70 (!) wasbeurten. 

Per haartype hebben wij een idee mix van verzorgende bestanddelen gemaakt. Een rozemarijn en groene klei zijn verzorgend voor vet haar, zonder het haar vet te maken en te laten hangen, kersenpit-, druivenpit- en granaatappelolie is weer de perfecte combinatie aan vetzuren bij droog en pluizig haar. 

De geuren zijn afkomstig van etherische olie en dus ook hartstikke natuurlijk. We gebruiken géén kleurstoffen om het kleuren. Beetje gek ook: een milieuvriendelijk product maken en dan kleurstof toevoegen dat je door je doucheputje spoelt. Nee hoor, wij kleuren niet voor de show, bij ons heb je heerlijke no-nonsense bars waarbij elk ingrediënt ertoe doet! 

Hoe zit het met de duurzaamheid?

Nou, dat zit wel goed!

 • 1 bar gaat 60 tot 70 wasbeurten mee dus vervangt 2 tot 3 plastic flessen. 
 • De verpakking is van Paperwise: gerecycled landbouwafval. Er worden dus absoluut géén bomen gekapt voor ons FSC-gecertificeerde karton. 
 • Alle producten van Bon Sens, dus ook de conditioner bars, zijn vegan en bevatten geen meuk zoals SLS, SLES, microplastics of parabenen. 

Hoe gebruik je een conditioner bar?

Ben je nieuw in de wereld van de solid haarverzorging? Maak je geen zorgen, het is reuze makkelijk! 

 1. Strijk met de conditioner bar enkele malen langs je net gewassen, nog vochtige haar.Sommige mensen wrijven de bar het liefst in de handen om daarna met de handen door het haar te gaan. Net wat je voorkeur heeft.
 2. Naar wens breng je de conditioner aan over je hele haar en hoofdhuid of alleen in de punten. Nou ja, eigenlijk net zoals je deed met een conventionele conditioner. 
 3. Laat enkele minuten intrekken en spoel dan rustig uit. Je ervaart een ongekende zachtheid over je haar. 
 4. Droog je haar zoals je gewend bent en laat je conditioner bar drogen aan de lucht. Het is belangrijk dat je bar niet te lang nat blijft, want dan gaat hij het langst mee.