Olijfhouten zeephouder met zuignap (1st)
search
  • Olijfhouten zeephouder met zuignap (1st)
  • Olijfhouten zeephouder met zuignap (1st)
  • Olijfhouten zeephouder met zuignap (1st)

Olijfhouten zeephouder met zuignap (1st)

€ 8,50
Inclusief belasting

Deze prachtige zeephouder van olijfhout houden je zeep vast met behulp van een magneetje en een metalen schijfje met tandjes wat je in de zeep drukt.

Aantal

local_shipping Voor gratis verzending nog: € 30,00

Superhandig, want op deze manier droogt je zeep dus heel snel en zal nooit in een plasje water wegsmelten. Zo gaat hij natuurlijk ook veel langer mee.

Olijfhouten zeephouder productkenmerken

Deze zeephouders zijn gemaakt van olijfhout afkomstig van oude bomen die geen vruchten meer dragen en dus niet langer nodig zijn voor olijfproductie. Iedere zeephouder heeft een uniek karakter door de tekening van de nerven. Olijfhout is een superharde houtsoort, nog veel harder dan Europees eikenhout, en kan dus tegen een stootje! Om het hout mooi te houden in een vochtige ruimte kun je de zeephouder af en toe insmeren met een beetje houtolie of gewoon olijfolie.

Deze zeephouder kun je met een zuignap vastzetten onderaan een kastje of plankje. Maak eerst de ondergrond even vetvrij en maakt het zuignapje licht vochtig zodat het goed blijft zitten. Als het zuignapje niet goed blijft plakken, probeer het met een beetje haarspray. Deze houder is vooral bedoeld om verticaal bevestigd te worden. Horizontaal met het zuignapje tegen de muur kan op zich ook prima als het product niet al te groot en zwaar is, bijvoorbeeld voor de shampoo bar of een stuk zeep dat door de helft gesneden is.

Ca. 5 cm lang en 3 cm dik (formaat kan wat variëren). Inclusief één metalen schijfje. Als je het schijfje kwijtraakt kun je het altijd vervangen door een flessendopje.

Commentaar (0)